Massages

Een lichaamsbehandeling staat garant voor een heerlijk ontspannend gevoel. Iedereen heeft wel eens last van vermoeide spieren, pijnlijke gewrichten of een druk dagelijks bestaan. Wij bieden u heerlijke behandelingen om uw lichaam weer nieuwe energie te geven.

Verwen jezelf of een ander met een heerlijke lichaamsbehandeling!

Hammam massage

€ 45,00Duur: ± 60 min.

Luxe spa hammam behandeling voor rug en benen, gebaseerd op oosterse rituelen. Deze zeer ontspannen en weldadige spa/wellness behandeling verzorgt uw huid en maakt haar onbeschrijflijk zacht. De behandeling bestaat uit: warme compressen | zeepmassage met traditionele hammamzeep | scrub uitgevoerd met hammamhandschoen | rhassoul-pakking met witte natuurlijke klei uit Marokko | massage met warme olie

Hotstone massage

Hotstone

€ 54,00Duur: ± 75 min.

Tijdens deze massage worden er stenen gebruikt. Deze stenen zijn door de natuur gevormd en werken als radiatoren. Ze slaan warmte op en dragen het over naar het lichaam. Hierdoor kan een behandeling met warme stenen ontgiftend, afvoerend, pijn verlichtend, stress verlichtend en ontspannend werken. Spieren worden soepeler door de warmte en zijn daardoor beter te masseren. Een intense ervaring die lang kan doorwerken!

Bindweefselmassage is speciaal bedoeld om de huid te herstellen. De massage wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en spieren bevindt. De behandeling bestaat uit: Reiniging van de huid | Stimulerende peeling | Ampul (vloeistof met sterk geconcentreerde werkstoffen) | Bindweefselmassage | Dag- of nachtverzorging

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Voor het beste resultaat volgt een kuur: gedurende drie weken, één keer per week. Dan houdt u drie weken rust en vervolgens weer drie weken één keer per week. Afhankelijk van de huidconditie en het gewenste resultaat kan de kuur worden verlengd.

Interesse in een van deze behandelingen?

Maak nu een afspraak